BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

İlçemizde faaliyet gösteren orta öğretim kurumları bu hafta okulumuzu ziyaret ettiler. Rehber öğretmenimiz ve adalet, bilişim, konaklama, muhasebe ve yiyecek-içecek alan öğretmenlerinin sunumları ile okulumuz ve alanlarımız hakkında bilgi aldılar.

Haz

Haziran dönemi sorumluluk sınav listesi ve sınava katılacak öğrenci listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

May

Öğrencilerimiz çeşitli gruplar halinda survivor, yumurta taşıma ve çuval yarışında doyasıya yarıştı ve eğlendi. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Adalet Alanı öğrencilerimiz ilçemizde bulunan Adliye ile Ceza ve İnfaz Kurumuna ziyarette bulundular. Öğrencilerimiz bu etkinlik kapsamında adliyedeki kalemler ve birimleri gezmiş, Cumhuriyet Başsavcımızı makamında ziyaret etmişlerdir. Daha sonra öğrenciler, Ceza ve İnfaz Kurumunda öğle yemeği yemiş, ceza evini ve iş yurtlarını da gözlemleme fırsatı bulmuştur. Ceza ve İnfaz Kurumu müdürümüzü de makamında ziyaret edip, geziyi sonlandırmışlardır. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.

May

Bozüyük Adliyesinde Yazı İşleri Müdürü, İcra Müdürü, Zabıt Katibi ve Mübaşir olarak görev yapan konuşmacılırımız Adalet alanı öğrencilerimize seminer vermiştir Katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

May

9. sınıf öğrencilerimizin tüm alanlarında oryantiring yarışmaları devam ediyor.

Nis

10 Yiyecek sınıfı öğrencilerinin 5'erli gruplar halinda kurduğu takımlar, okulda ipuçlarını takip ederek yarıştılar. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmaların devamı için beklemede kalmalarını tavsiye ederiz.

Mrt

Kütüphane haftası, ülkemizde 1964 yılından bu yana Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan haftadır. Okulumuzda da bu hafta kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

21 Mart Salı günü Nevruz Bayramı kutlamasında. tören açılışı Okul Müdürümüzün temsili olarak demir dövmesi ile yapılmıştır. Ateş yakarak eski gelenekler öğrencilere hatırlatılmistir. Program sonunda öğrencilerimiz halay çekerek eğlencelerine devam etmişlerdir

Mrt

Okulumuz Yiyecek ve İçecek Alanı öğretmen ve öğrencilerinin depremzedeler için kermes düzenlemişlerdir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin topladığı kuru gıda yardımları ile birlikte yiyecek-içecek öğrencilerinin satmış olduğu el yapımı eriştelerden toplanan para temin edilen kuru gıda, Hatay/Samandağ 'a gidecek aşçı ekibine teslim edilmiştir.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Pazar günü, 09:00 itibariyle Cumhuriyet Meydanında Veli ve öğrencilerin gönüllülük esasıyla katılımları ile yapılabilecektir.

Mrt

Vergi haftası sebebi ile okulumuz Muhasebe ve Finansman alanı öğrencilerimiz, Bozüyük Vergi Dairesine ziyarette bulundu.