BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bozüyük Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

YEDİLER MAHALLESİ 720 S. NO26 BOZÜYÜK/BİLECİK
Vizyon
Biz, Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimize değerli bir gelecek sunmak ve onları modern dünyanın karmaşıklıklarıyla başa çıkabilecekleri donanıma sahip kılmak için kararlıyız. Mesleki eğitimde kalite, yenilik ve liderlik ilkelerini benimseyen okulumuz, Adalet, Bilişim Teknolojileri, Konaklama, Muhasebe ve Yiyecek İçecek Hizmetleri alanlarında öncü bir kurum olma vizyonunu taşımaktadır. 1. Modern Teknoloji ve Bilişim Alanında Liderlik: Öğrencilerimize güçlü bir bilişim temeli kazandırarak, onları dijital dünyada başarıyla rekabet edebilecekleri bireyler haline getirmeyi hedefliyoruz. Bilgi teknolojilerindeki güncel gelişmeleri takip ederek, öğrencilerimizi sektörün liderleri olarak yetiştirmek temel misyonumuzdur. 2. Meslekler Arası Entegrasyon ve İşbirliği: Adalet, Bilişim Teknolojileri, Konaklama, Muhasebe ve Yiyecek İçecek Hizmetleri alanlarında sunduğumuz eğitimde meslekler arası entegrasyonu ve işbirliğini vurguluyoruz. Öğrencilerimizi farklı disiplinlerde yetkin bireyler olarak yetiştirerek, onların sektörel çeşitlilikle başa çıkma becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. 3. Etik Değerler ve Adalet: Adalet alanında eğitim gören öğrencilerimize etik değerleri aşılayarak, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en önemli önceliklerimizden biridir. Adaletin temel ilkelerini kavrayan ve uygulayan öğrencilerimiz, toplumlarına katkı sağlamak üzere donanımlı bir şekilde mezun olacaklardır. 4. Girişimcilik ve İnovasyon: Öğrencilerimizin girişimcilik ruhunu ve inovasyon becerilerini geliştirmek, sadece sektörlerine değil, aynı zamanda genel iş dünyasına da öncü bireyler kazandırmak amacındayız. 5. Küresel Pazarlara Açılan Kapı: Öğrencilerimizi küresel rekabette güçlü ve rekabetçi bir şekilde temsil edebilmeleri için uluslararası standartlarda bir eğitim sunuyoruz. Yurtdışı staj imkanları, dil becerilerinin geliştirilmesi ve kültürel değişim programları ile öğrencilerimizi dünya vatandaşları olarak yetiştiriyoruz. Biz, Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak, öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine, geliştirmelerine ve en üst seviyeye çıkarmalarına yardımcı olarak, onları başarıya taşıma taahhüdümüzü sürdürüyoruz. Geleceği inşa eden bu vizyon ile, öğrencilerimizle birlikte daha aydınlık bir yarın yaratmak için çalışıyoruz.
Misyon
Misyonumuz öğrencilerimizi meslek alanlarında mükemmeliyeti hedefleyen, etik değerlere saygılı, girişimci ve küresel rekabete açık bireyler olarak yetiştirmektir. Modern eğitim anlayışı ve sektörel uzmanlığımızla, öğrencilerimizi sadece bugünkü ihtiyaçlara değil, aynı zamanda yarının liderleri olarak yetişmeleri için donanımlı kılmak en önemli amacımızdır. Her öğrencimiz, kendi potansiyelini keşfetme ve gerçekleştirme sürecinde rehberlik ve destek bulacak, böylece mesleki başarılarına ulaşmanın yanı sıra topluma da değer katacaktır. Biz, Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin mesleki hayatta fark yaratmalarını sağlamak üzere onlara ilham veren, yenilikçi bir eğitim sunmayı taahhüt ediyoruz.
Öğretim Şekli :
08:30 / 16:40
YEDİLER M. 720 S. NO :26 BOZÜYÜK / BİLECİK
BOZÜYÜK İLÇESİ, BİLECİK VE ESKİŞEHİR İL MERKEZLERİNE 40 KM UZAKLIKTADIR.